Rondleiding Grachtengordel met Gids

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende
€ 13,00

Rondleiding Grachtengordel met Gids.

Zie met eigen ogen de schoonheid van de beroemde Amsterdamse grachtengordel tijdens deze rondleiding! Niet voor niets staat de Grachtengordel op de Unescolijst. Een uniek staaltje van stedenontwikkeling die alleen hier te vinden is. Prachtige panden staan statig aan de grachten. Panden met bijzondere verhalen over vaak bijzondere bewoners. Aan de Gouden Bocht staan de grootste van deze panden.

De Gouden Bocht, hier woonde in de 17e eeuw de rijkste Amsterdammers. Nu zijn er grote bedrijven gevestigd als bijvoorbeeld Victor en Rolf. Waarom zijn de huizen hier zo breed. Hoe diep zijn de huizen? Wie woonden er in deze panden. U hoort alles over het ontstaan van de Amsterdamse Grachtengordel. We nemen ook nog een kijkje in de 9 straatjes, beroemd om de leuke en aparte winkeltjes.

Vooral ’s avonds is deze stadswandeling erg leuk om te doen! Juist dan is het mogelijk om van buiten uit de prachtige interieurs te zien. Onderweg gaan we ook nog naar een gezellig café, waar u op eigen kosten iets kunt drinken.

Details Rondleiding Grachtengordel met Gids

Inclusief ervaren enthousiaste gids
Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Minimum 12 personen
Tijdsduur 1,5 uur

Prijs rondleiding:
Tot 12 personen vaste prijs € 168,00 (€ 138,84 excl. 21% BTW)
12 – 20 personen € 14,00 p.p. (€ 11,57 excl. 21% BTW)
> 21 personen € 13,00 p.p.(€ 10,74 excl. 21% BTW)

Bent u met minder dan 12 personen? Ook dan bent u welkom bij Guided Tours, als u de prijs voor het minimum aantal wilt betalen!
Alle rondleidingen in Amsterdam:
Jordaan, Smartlappen, om/in Rijksmuseum, hofjes , Grachtengordel, Hazestour, Oude stad, Joodse buurt Westelijke Eilanden / scheepvaartbuurt, Amsterdamse Pijpbuurt, leven van Rembrandt, Verenigde Oost-Indische Compagnie

Rondleiding Grachten AmsterdamRondleiding Gouden bocht amsterdamRondleiding over de Herengracht, keizersgracht en Prinsengracht

GUIDED TOURS BIEDT

  Voordelige prijzen

  Unieke rondleidingen

  Alleen de beste service

  Ervaren gidsen

© 2015 - 2022 Guided Tours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel