Wie zijn wij

Op 1 januari 2003 zijn Aad Bos en Hans Pleging gestart met het bedrijf Guided Tours. We zijn begonnen met het organiseren van rondleidingen, fietstochten, speurtochten en arrangementen in Amsterdam. Steeds meer particulieren, bedrijven, verenigingen en families komen bij ons voor de leukste uitjes.

Aad Bos (1954) heeft een management achtergrond op HBO niveau en heeft ruime ervaring op logistiek, zakelijk en organisatorisch gebied. Door zijn enorme kennis en contacten in de zakelijke wereld heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Zijn inzicht en onderhandelingsgeest hebben ervoor gezorgd dat hij zijn mannetje staat in de ondernemersmarkt.

Hans Pleging (1958) heeft een achtergrond en opleiding aan de pedagogische academie, met daarbij allerlei cursussen op gebied van sport en spel. Hij is actief als vrijwilliger in verschillende organisaties zoals jeugdclubs, open monumenten en coach handbal, spelbegeleider, organisator en cursusleider. Zijn creativiteit, ervaring en goede contactuele vaardigheden waarborgen een succesvolle oplossing voor elke vraag. In 2017 ontving hij een lintje voor meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk. Hans is nu lid van de orde van de Nederlandse Leeuw!

Over Guided Tours

Al snel kwamen onze klanten met de vraag of we een uitje in andere steden konden organiseren. Na Amsterdam, kwamen de steden Alkmaar, Haarlem en Utrecht, nu opereren we landelijk in meer dan 35 steden!

Op deze website vindt u de steden waar we op dit moment actief zijn. Elke week komen er steden bij. Om het u gemakkelijk te maken kiest u uw rondleiding per stad, of in het provinciemenu de stad van uw keuze.

Bent u op zoek naar een andere invulling van uw uitje? Vraag het ons, wij kunnen in bijna elke stad uw uitje organiseren.

Wij bieden u een grote variëteit aan rondleidingen in 35 steden!

Al onze rondleidingen zijn door ons creatieve, inventieve team ontwikkeld, waardoor we kunnen zeggen;

Guided Tours, voor een onvergetelijke rondleiding in Nederland!

GUIDED TOURS BIEDT

  Voordelige prijzen

  Unieke rondleidingen

  Alleen de beste service

  Ervaren gidsen

© 2015 - 2024 Guided Tours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel