Rondleiding Jordaan met Gids

Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 13,00

Rondleiding Jordaan met Gids.

De Jordaan is de vroegere volkswijk met veel kleine en leuke straatjes.  De meest bezongen en geromantiseerde  de buurt van Nederland. Wie kent er niet het volkslied:  “Bij ons in de Jordaan”. Wij nemen u op deze stadswandeling mee naar de smalle straatjes, sfeervolle grachtjes, rustieke hofjes en beroemde cafeetjes van deze buurt. De wijk van beroemde bewoners als Kiki de Kargadoor, Rooie Nelis, Johnny Jordaan, Smalle Lowietje, tante Leen en de Bn’ers van nu.

De buurt van vroeger is wel wat veranderd de laatste jaren. De tijd van tien mensen in een klein appartement zijn inmiddels voorbij.  Het is nu een leuke vlotte moderne wijk geworden waar oud en nieuw prima samengaan. Ontdek zelf de verschillen van toen en nu. De Jordaan een wijk vol verhalen die wij u graag vertellen.

Bij een rondleiding door de Jordaan hoort een drankje in één van de oude onvervalste cafeetjes, waar u op eigen kosten iets kunt drinken. Onze gidsen vertellen u alles over de veranderingen die de laatste 30 jaar hebben plaatsgevonden!

Details Rondleiding Jordaan met Gids

Inclusief ervaren enthousiaste gids
Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Minimum 12 personen
Tijdsduur 1,5 uur

 

Prijs stadswandeling:
Tot 12 personen vaste prijs € 168,00 (€ 138,84 excl. 21% BTW)
12 – 20 personen € 14,00 p.p. (€ 11,57 excl. 21% BTW)
> 21 personen € 13,00 p.p.(€ 10,74 excl. 21% BTW)

Bent u met minder dan 12 personen? Ook dan bent u welkom bij Guided Tours, als u de prijs voor het minimum aantal wilt betalen!
Alle rondleidingen in Amsterdam:
Jordaan, Smartlappen, om/in Rijksmuseum, hofjes , Grachtengordel, Hazestour, Oude stad, Joodse buurt Westelijke Eilanden / scheepvaartbuurt, Amsterdamse Pijpbuurt, leven van Rembrandt, Verenigde Oost-Indische Compagnie

Rondleiding Jordaan WestertorenRondleiding Jordanese buurt LeidsepleinJohnie Jordaan, stadswandeling Amsterdam

GUIDED TOURS BIEDT

  Voordelige prijzen

  Unieke rondleidingen

  Alleen de beste service

  Ervaren gidsen

© 2015 - 2023 Guided Tours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel