Rondleiding Marken met Gids

Vorige Artikel 2 van 2
€ 14,00

Rondleiding Marken met Gids. 

Met de boot bent u vanuit Volendam zo in Marken. Marken is bekend van de kelderdracht en het kijkhuisje van Sijtje Boes. Een dorp gebouwd op werven. Op iedere werf komt u weer  ander buurtje tegen . Buurtjes met bijzondere namen als  Kerkbuurt, de Breihoek of Havenbuurt Moskou.  U hoort er alles over tijdens de rondleiding met de gids.

U loopt met ons over één van de bruggen richting Kerkbuurt. De bruggen dragen namen van koninginnen. Ja, het dorp is echt oranje gezind.  Opvallend in de Kerkbuurt is natuurlijk de kerk het meest opvallend. In deze buurt zijn ook de “Rookhuisjes” te vinden.  Huizen waar u kunt zien hoe men vroeger woonde en leefde. De gids neemt u op deze rondleiding ook mee naar de haven waar u van een prachtig uitzicht kan genieten.

Details Rondleiding Marken met Gids

Inclusief ervaren enthousiaste gids
Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Minimum 12 personen
Tijdsduur 1,5 uur

Prijs rondleiding:
Tot 12 personen vaste prijs € 180,00 (€ 148,76 excl. 21% BTW)
12 – 20 personen € 15,00 p.p. (€ 12,40 excl. 21% BTW)
> 21 personen € 14,00 p.p.(€ 11,57 excl. 21% BTW)

Bent u met minder dan 12 personen? Ook dan bent u welkom bij Guided Tours, als u de prijs voor het minimum aantal wilt betalen!

Rondleiding Marken gidstocht uitjeMarkens Sijtje Boes stadswandeling groepsuitje gidsenMarkense gidswandeling bedrijfsuitje

GUIDED TOURS BIEDT

  Voordelige prijzen

  Unieke rondleidingen

  Alleen de beste service

  Ervaren gidsen

© 2015 - 2022 Guided Tours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel