Rondleiding Volendam met Gids

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 14,00

Rondleiding Volendam met Gids. 

Het bekendste, muzikaalste en meest fotogenieke dorp van Nederland is natuurlijk Volendam en ideaal voor een rondleiding. 

Een dagje naar het dorp is een heerlijk toeristisch dag uit.  Lekker dwalen over de Dijk en kijken naar al die winkeltjes. Even op de foto in klederdracht hoort er ook bij.  Kijkend over het water is dromen van hoe het is en hoe het was.

Onze gids neemt u tijdens een rondleiding naar alle leuke plekjes in dit bijzondere  dorpje.  Onderweg komt u door het dorp achter de Dijk. Heerlijk zwerven is het door de kleine straatjes en steegjes van het Doolhof.

Voor u het weet bent u verdwaalt. Gelukkig zet de gids u weer op het juiste spoor richting het beroemde gele bruggetje.  Tijdens de rondleiding ziet u het Stolpkerkje, het Dril, de Jozefschool en nog veel meer. Aan het einde weet u veel over het dorp, de bewoners en de gebruiken.

Details Rondleiding Volendam met Gids

Inclusief ervaren enthousiaste gids
Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Minimum 12 personen
Tijdsduur 1,5 uur

Prijs rondleiding:
Tot 12 personen vaste prijs € 180,00 (€ 148,76 excl. 21% BTW)
12 – 20 personen € 15,00 p.p. (€ 12,40 excl. 21% BTW)
> 21 personen € 14,00 p.p.(€ 11,57 excl. 21% BTW)

Bent u met minder dan 12 personen? Ook dan bent u welkom bij Guided Tours, als u de prijs voor het minimum aantal wilt betalen!

Dorpswandeling Volendam stadswandeling gidstourVolendamse rondleiding stadsgidsen uitjeVolendammer wandeling gidstour groepsuitje uitje

GUIDED TOURS BIEDT

  Voordelige prijzen

  Unieke rondleidingen

  Alleen de beste service

  Ervaren gidsen

© 2015 - 2023 Guided Tours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel